nordangrd.blogg.se

Namn Efternamn

Hem    Info    Kontakt    Prenumerera

Nygjorda boxar

Islandshästarna Lukka och Traustis boxar i ladugården är färdiga! Blev jätte fina så nu kan de flytta in när som helst! Så otroligt skönt det ska bli att ha dem inne nattetid.


Sköna söndag

Härligt varm och skön ledig dag! Vi tog en ridtur jag och AnnHelen på Merkur och Lukka, red ner till och i ån så hästarna fick blöta sig vilket märktes att de gillade! så roligt att få sällskap ut och rida :) mormors prins var med i vagnen medans vi sadlade och borstade hästarna! Senare på eftermiddagen kom sonen med sin sambo och lilla Siri så då passade farmor på att mysa ordentligt med lilldockan! Världens härligaste tjej så otroligt fin och snäll!


Utökar

Ikväll blev det större hage på gården! Eftersom det kommer två kusar till så behövs det mera bete. Är väl inte mycket näring i gräset nu, men det äts upp och öppna landskap tackar vi inte nej till! hellre det än igenvuxna ängar som man ser både här och där. Sen är det på tok för tidigt att fodra med storbalar redan! Fick hjälp av äldsta dottern så det gick fort. Nu dax för en dusch och sen är det Idol :)


Resultatet

Så här blev det efter helgens pyssel med stallet, målade som sjutton mellan skurarna då locken kom dit en efter en! Fönsterfoder gör helheten! En vägg kvar att göra klar, sen är det det invändiga som ska göras klart! En nyhet på gården är att det flyttar in två hästar till inom kort så de ska göras två boxar till. Jippie säger maken eller inte :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!